Mammella Specials steunt

Stichting Droomdag

Mammella Specials steunt Stichting Droomdag!

Stichting Droomdag verzorgt Droomdagen voor gezinnen waarvan één van de ouders langdurig of ongeneeslijk ziek is en het jongste kind onder de 16 jaar is.

Annemieke: Juist door mijn werk kom ik in aanraking met moeders die erg ziek zijn en waar het hele gezin onder de ziekte lijdt. Moeders voelen zich vaak schuldig naar hun partner en kinderen omdat alle aandacht naar haar gaat. Ook financieel kan de ziekte een grote aanslag op het gezin hebben. Ziek zijn is vaak erg duur! 

Voor deze gezinnen is stichting Droomdag! Even een geweldige dag met je gezin doormaken, alleen maar positiviteit op deze dag!

Ik leerde fantastische vrijwilligers kennen van Stichting Droomdag! Deze mensen vertelden mij hoe duur zo’n dag is en hoeveel hulp ze nodig hebben.

Ik kon niet anders dan deze stichting met heel mijn hart te steunen! 

Een zieke moeder: ‘Mijn ziekte heeft in ons gezin de regie. Alles staat of valt met hoe ik me voel. Mijn kinderen zijn ongewild jong mantelzorger en ik heb geen kans daar iets aan te veranderen. De zorgen van mijn kinderen zijn mijn zorgen en ik ben niet bij machte ze weg te nemen. Mijn ziekte staat daarbij in de weg.
Vanaf het moment dat wij in gesprek zijn gegaan met de vrijwilligers van Droomdag over onze wensen en dromen, konden we weer even denken in mogelijkheden. Mijn kinderen keken ergens naar uit. De sfeer in ons huis veranderde daardoor enorm. De dag zelf overtrof al onze verwachtingen en het feit dat wij SAMEN een onbezorgde dag mochten beleven en SAMEN herinneringen voor het leven mochten maken, is voor ons van onschatbare waarde, daar zijn we Stichting Droomdag ontzettend dankbaar voor.

 Wilt u deze stichting ook steunen? Velen zullen u erg dankbaar zijn!

Informatie:

www.stichtingdroomdag.nl

info@stichtingdroomdag.nl